Sponsoracties

Sponsorkliks 

Binnen onze scoutinggroep hebben we sponsoracties om op die manier scouting betaalbaar te maken voor iedereen. Een van die acties is Sponsorkliks. Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via onze pagina op sponsorkliks.nl wordt gedaan. Deze commissie stort Sponsorkliks op onze bankrekening.

Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via Sponsorkliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en hier profiteren we direct van. We hebben een eigen pagina op Sponsorkliks.nl met links naar uiteenlopende shops in verschillende categorieën zoals: kleding, schoenen, electronica en vakanties. Veel bekende webshops zijn aangesloten: denk aan Bol.com, Coolblue, Booking.com en Thuisbezorgd.nl. Wanneer je een aankoop doet in één van deze webshops via onze pagina, krijgen wij een bepaald percentage van uw aankoopwaarde uitgekeerd.


Rabobank clubsupport 

Elk jaar vindt de Rabobank Clubsupport plaats. Tijdens deze actie kunnen alle Rabobankklanten die lid zijn van de Rabobank Regio Schiphol hun stem uitbrengen. Aan de hand van de hoeveelheid stemmen keert Rabobank een bedrag uit aan de deelnemende verenigingen. 

 

De Vriendenloterij

Als vereniging staan wij ingeschreven bij de Vrienden Loterij. Wilt u meespelen met de vriendenloterij, dan kunt u ons steunen! Gebruik hiervoor de link op de website en selecteer dan: Ik speel mee voor mijn favoriete club of vereniging en vul daarna verder uw eigen gegevens in.

Heeft u al loten van de Vrienden Loterij, dan zou u deze kunnen omzetten naar scoutingvereniging St. Joannes (nr. 9175) door te bellen naar 0900 – 300-1400. Van elk lot wat voor ons wordt verkocht, ontvangen wij de helft voor in de clubkas.