Verhuur

Onze accommodatie, gelegen in het centrum van De Kwakel, is te huur voor verjaardagen, vergaderingen en (familie)-bijeenkomsten. Het clubgebouw bevindt zich op het terrein van de kerk. Als u voor het kerkhof staat, kunt u rechts langs de coniferenhaag lopen over het grindpad.  

Troephuis
Ons troephuis bestaat uit een grote speelzaal van zo’n 50 m2, een keuken en een ruime sanitaire gelegenheid. In de grote speelzaal zijn lange tafels (4 stuks) en banken (8 stuks) aanwezig die gebruikt mogen worden. Verder beschikt de speelzaal over openslaande deuren, waardoor u goed het troephuis kan luchten. Naast de tafels en banken zijn er statafels (8 stuks) beschikbaar. De tafels, banken en statafels mogen zowel binnen als buiten gebruikt worden.
In de keuken bevinden zich diverse spullen die gebruikt mogen worden. In de keuken is een koffiezetapparaat, waterkoker, dubbele koelkast + vriezer, combimagnetron en elektrisch kookstel. De inboedel in de keuken mag gebruikt worden.
Het sanitair bestaat uit drie wc’s voor mannen, vrouwen en invaliden. Daarnaast is er een douche aanwezig die in geval van nood gebruikt mag worden. In de hal bij de wc’s is een ruime spoelbak met vier koudwaterkranen aanwezig.
Het troephuis beschikt ook over een schuur en een zolder, deze wordt indien mogelijk afgesloten en mag niet gebruikt worden.

Buiten hebben wij een klein terras en een groot grasveld. Ook beschikt ons troephuis over een ruime kampvuurplaats, deze mag helaas niet gebruikt worden tijdens het verhuur.


Bereikbaarheid

Het scoutinggebouw is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Op 200 meter van het scoutinggebouw is een bushalte aanwezig: ‘Bushalte De Kuil’. Met bus 147 en 247 is deze bushalte te bereiken, beide bussen rijden tussen Uithoorn en Alphen aan den Rijn.
Om op het terrein te komen moet u een klein bruggetje over. Hier kunt u niet met de auto overheen, maar u kunt wel tot aan de brug rijden als u spullen wilt uitladen. 


Parkeren

Het scoutingterrein grenst aan het kerkplein, waardoor er ruimte genoeg is om te parkeren. Door de ruime parkeergelegenheid is er ook genoeg ruimte om met een aanhanger te parkeren. Op het kerkplein zijn brede fietsenrekken aanwezig waar zo’n 30 fietsen in kunnen staan.


Omgeving

Het troephuis is gelegen in het centrum van De Kwakel. Het grenst aan Ons Tweede Thuis en aan de achterkant van het gebouw ligt een woonwijk. Door de vele huizen om het gebouw heen is het overnachten alleen bedoeld voor onze eigen groepen. 

In het centrum zijn diverse winkels aanwezig, zoals een slager, bakker, supermarkt, dorpshuis, snackbar, dorpscafé Cobus en pinautomaat. Rondom het scoutinggebouw zijn ook diverse activiteiten mogelijk, zoals Poldersport, Bamboelabyrint ‘Nirwana’, Kookstudio ‘In den Ossewaerd’, Monkeytown en het Egeltjesbos.


Tarieven

DagdeelTijdstipPrijs
Ochtend09.00 – 13.00 uur€ 50,-
Middag13.00 – 18.00 uur€ 75,-
Avond18.00 – 23.30 uur€ 75,-
2 uur vergaderenEigen tijd€ 30,-
Elk deel dat u buiten het dagdeel wilt huren kost € 15,-
Combi van twee dagdelen € 15,- korting
BORG€ 300,-

Verhuurkalender


Regels huur

  1. TOON RESPECT VOOR ONZE BUREN, VOOR ONS ALS VERHUURDER ZIJN HET GEEN TIJDELIJKE BUREN EN WIJ BLIJVEN GRAAG OP GOEDE VOET MET ONZE BUREN
  2. MET BELEID OMGAAN MET ALLE SPULLEN, DEZE ZIJN EIGENDOM VAN DE SCOUTING VERENIGING
  3. SPRINGKUSSEN ETC. ZIJN NIET TOEGESTAAN
  4. VUILNIS ZELF AFVOEREN. OP HOEK DRECHTDIJK/BOTERDIJK BIJ “DRECHTSTEATE” STAAN ONDERGRONDSE CONTAINERS WAAR PAPIER EN RESTAFVAL IN GEDEPONEERD KAN WORDEN. BLIJFT ER AFVAL ACHTER DAN WORDT ER €50,00 IN REKENING GEBRACHT
  5. NA DE HUURPERIODE ALLES SCHOON ACHTERLATEN. CHECK: PRULLENBAKKEN, TAFELS, STATAFELS, WC´S, KEUKEN, KOELKAST SCHOON EN LEEG, VLOER VEGEN EN DWEILEN, BUITENTERREIN
  6. MATERIALEN IN DE KEUKEN MOGEN WORDEN GEBRUIKT [Thee en koffie alleen voor vergaderingen]
  7. DE PANNEN WELKE IN DE KEUKEN STAAN, MOGEN ALLEEN GEBRUIKT WORDEN VOOR HET ELEKTRISCH FORNUIS. ZE MOGEN NIET OP ANDERE WARMTEBRONNEN GEBRUIKT WORDEN
  8. STOOKPLAATS MAG NIET WORDEN GEBRUIKT DOOR DE HUURDER
  9. GEEN HUISDIEREN OP HET TERREIN [GELDT VOOR BINNEN EN BUITEN]
  10. BIJ BREUK WORDT ER €1,00 IN REKENING GEBRACHT [glaswerk en beker]

Er kan niet gehuurd worden als de groepen opkomst hebben. 

Contact
Wilt u informatie over de mogelijkheden van huren, neem dan contact met ons op.